Behandlinger

Book en tid


BehandlingerFod behandlinger
Fodbehandling kun 375,- indeholder følgende:

Afslappende Fodbad i nøje udvalgt fod salt eller fyldende sæbe.
beskæring af hård hud fjernes med skalpel
Efterfulgt at fin slibning
fjernelse af evt. ligtorne.
klipning af tånegle og til rettelse med fil
oprensning af neglene falserne
Fjernelse af gammelt neglebånd
afsluttes med neglebånds olie og cremepleje som masserer let ind.
varighed ca. 45 min.


Vores fod behandlinger udføres af en lægeeksamineret fodplejer med mange års erfaring. Fødderne bærer os gennem livet. Der er derfor god grund til at passe på dem. Mange skænker dem ikke en tanke, mens andre selv forsøger uden at opnå et tilfredsstillende resultat. Velplejede fødder giver velvære til hele kroppen. Bestil en fodbehandling og mærk selv forskellen.
PÅ vores hjemmeside www.houseofnails.dk kan du se alle vores fodbehandling og alle vores andre behandlinger. Du kan nu også købe et klippekort eller gavekort til House OF Nails på vores onlinebooking.


Negle


Har man bare lyst til helt naturlige negle er mulighederne ligeså store. Mange vælger at få lavet en forstærkning af deres egne negle med akryl f.eks grundet at deres egne negle spalter, flækker, har fået kemobehandling, psoriasis, her kan man bl.a få en helt gennemsigtig akryl forstærkning lagt oven på natur neglen så man slet ikke kan se det eller en farve med en tone i, det bestemmer du selv.
Selvfølgelig Vi elsker farver, glimmer og glitter og det har vist sig at over 50 % af vores kunder deler vores passion.
Vi har glitter kombinationer som vi kan mixe og matche efter ønske.

CND Shellac har vi i mange farver så dine fingre eller fødder altid ser flotte og velplejede ud.

Vi laver selvfølgelig også de franske fusser, dem laver vi enten i CND Shellac eller med Gele, da vi har oplevet at Gele til de franske fusser har en noget længere holdbarhed. Her er der selvfølgelig også mulighed for at dekorere med sten, glimmer og farver. Også her kan Vi mixe og matche så det evt. Passer til dine fingernegle. Mulighederne er mange, du vælger selv !

Vejledning


For at opnå den optimale holdbarhed af dine nye negle samt forbedre dine egne negle er her lidt gode råd som du bør følge:

Dine negle skal plejes med Negle olie min. 3 gange dagligt og mere i de kolde måneder.. De første to dage bør du dog pleje dem med Negle olie 4- 5 gange dagligt. Dette er med til at forkorte materialets hærdningstid. Olien trænger igennem materialet og ned i din egen negl. Dette giver neglene større fleksibilitet og smidighed og øger dermed holdbarheden.
Brug handsker ved opvask, rengøring mm. Rengøringsmidler er meget skrappe og udtørrer både dine egne negle og akrylen. Bruger du ikke handsker, bør du straks efter bruge ekstra negle olie.
Brug kun den anbefalede lakfjerner. Det er vigtigt at den hverken indeholder acetone eller olie da dette i værste fald kan ødelægge akrylen på dine negle.
Brug altid en blød neglebørste til at rense dine negle. Du må aldrig bruge en skarp eller spids genstand under neglene.
Du bør jævnligt korte dine negle ned og rette dem til med en fil. De fleste skader sker når neglene er for lange.

Skulle du være i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte os på 2933 8485

Hvad er CND Shellac?

Til dig der måske har hørt om CND Shellac, men ikke selv har prøvet behandlingen: CND Shellac er en professionel behandling der sikrer at du har smukke, velholdte fingernegle som holder i helt op til 14 dage +. På fødderne holder det ca. 6-8 uger.Med andre ord en langtidsholdbar neglelak, der gør det nemmere at have smukke negle. Den professionelle CND Shellac kan kun udføres hos den professionelle negletekniker eller kosmetolog, som er autoriseret CND forhandler. Den tynde og fleksible neglelak bliver hærdet i en UV-lampe, der sikrer at neglene får en stærk beskyttelse, som kan modstå ridser i lakken.Hos os kan du købe et CND Shellac removerkit eller du kan booke tid til at vi fjerner det.

Kan alle få lavet CND Shellac?

Som udgangspunkt ja, men har man meget nedbidte negle, kan man risikere at lakken ikke holder helt så længe, da det er svært at forsegle neglen. Har du et job hvor du bruger hænderne meget, f.eks. i vand eller i haven, kan man også risikere at det kan påvirke holdbarheden. Men derudover kan alle med sunde negle få lavet CND Shellac.

Neglebider

Er du neglebider? Går du ligesom så mange andre neglebidere rundt og tror, at der ikke kan gøres noget, så tager du helt fejl. Neglebider-negle er et af mine specialer og har min helt store interesse. Det skyldes, at jeg selv har bidt negle ligeså længe, jeg kan huske.

Kære neglebider, her er din guide til at få pæne negle…

I starten skal du bruge en del tid og penge (ca. De første 4 -6 mdr.). Derefter vil det gennemsnitligt koste 500kr. om måneden for at have pæne negle. I starten koster det mere, fordi du skal starte med at få bygget de nye akryl negle op på en skabelon også selvom de bliver opbygget korte. Vi vil aldrig lave lange negle på en neglebider for hvis neglene bliver for lange, så er der meget store risiko for at de knækker eller og bliver ødelagte grundet dit negle fundament er alt for kort!.Ca. 10 til 12 dage efter skal de have en mini opfyldning (backfill), som er en opfyldning, der er nødvendig, da dine egne negle begynder at gro meget hurtigt, fordi de har fået mere ro fra dine tænder. 
Du vil sandsynligvis og have bidt i dem, haft dem i munden flere gange, knækket eller forsøgt at" brække" lidt i dem - så ja, de skal tjekkes og ordnes.
For mig er det meget vigtigt, at dine egne negle har det godt og forbliver sunde. Så derfor skal du bruge den anbefalede negleolie mindst 3 gange om dagen. Olien er bygget til at trænge igennem materialet og søger for at holde dine negle smidige og sunde. Og samtidig hjælper olien også til at materialet oven på dine egne negle holder bedre.Så er det også meget vigtigt at du mindst en gang om ugen selv korter dem ned i længden!.

Ca. 2-3 uger (afhængigt af egen indsats med pleje, husket og file dem ned i længden) skal du have en backfill igen og derefter ca.2-3 uger en backfill igen og igen . Når du ca. har fået 3-4 backfill behandlinger med 2-3 ugers mellemrum ( afhængigt af hvor hurtigt de vokser), tager vi hele materialet af og ligger helt nyt på hele negle fra nu af og for altid burde du kunne nøjes med at få lavet dine negle ca. 1 gang om måneden, hvis du passer godt på dem.

Flere spørger mig, hvornår man så kan stoppe med at få lavet negle, det bestemmer du selv, men spørgsmålet er, om du er holdt op med at bide negle, når materialet kommer af?. Sjovt nok så har jeg personligt ikke lyst til at bide i dem, når jeg har materialet på, men ligeså snart jeg tager materialet af for at lave nye, så er trangen der stadig lige til at bide lidt… Så jeg har selv forstærkning på og har haft det siden 1993. Og nej, mine negle har ikke taget skade af det. Er du en af de heldige der er holdt op med at bide negle, og er de skrøbelige dvs. At de spalter og flækker, så er det en god igen at prøve med at få lagt en CND Shellac, da de forstærker dem en smule.

Det hele lyder lidt besværligt, men egentligt skal du bare sørge for at gøre tre vigtige ting:


- Brug olie 3 gange om dagen
- Kort dine negle ned ca. 1 gang om ugen
- Pas dine negletider?


Husk på...
DINE HÆNDER ER DIT VISITKORT MAND SOM KVINDE, ingen bryder sig om at gå rundt med nedbidte negle. For os er ingen udfordring for stor!.
Kh Rikke & Mette

Voksbehandling

Vi tilbyder en række forskellige voksbehandlinger. Med vores voksbehandlinger fjerner vi uønsket hårvækst ved roden, hvilket gør dig hårfri i en længere periode sammenlignet med traditionelle skraber.
Når du barberer dig med skraberen er det stubbene, der vokser ud igen, men efter en voksbehandling vil de nye hår føles meget mere bløde og fine, netop fordi de er helt nye.

Det er ikke den eneste fordel ved voks fremfor skraber. Når vi fjerner hår med voks, er det ikke en permanent hår fri løsning, men gøres det regelmæssigt, vil du opleve en betydelig reduktion i fremkomsten af nye hår. Vi anbefaler at man kommer igen efter mellem 4-6 uger ved voksning på kroppen, og indenfor 3-4 uger ved voksning i ansigtet.

Vi bruger udelukkende Perron Rigot voksprodukter i vores salon, der fungerer skånsomt på den mest sensitive hud. Perron Rigot voks er designet til at kunne fjerne hår helt ned til 2 -3 mm. 

Vi anbefaler at hårene er ca. 3-5 mm eller mere for at få det bedste resultat, specielt hvis det er første gang.

Huller i ørerne

VIL DU HAVE HULLER I ØRENE PÅ EN BÅDE TRYG OG SIKKER MÅDE?
Så er du kommet til det rigtige sted. Hos House OF Nails har vi taget kursus vi Blomdahl, da det er præcis det som Blomdahl specialiserer sig i. Med sterile produkter, hygiejniske metoder og hudvenlige smykker sætter vi altid din hud og helbred i forreste række. For at tage ekstra hensyn til børnene har vi udviklet medicinsk dobbeltpiercing dvs. huller i ørerne, så det går hurtigere uden at gå på kompromis med sikkerheden. Vi forbeholder os retten til IKKE at gennemføre øre piercing, hvis der skulle opstå situationer, som gør at dette ikke føles trygt for begge parter.

DU SOM HAR BØRN SOM ØNSKER AT FÅ LAVET HULLER I ØRERNE?
Ligegyldigt hvor meget de ønsker det, så sker det ofte at børn tøver med at få lavet et nyt hul efter det første hul. Derfor har vi udviklet medicinsk dobbeltpiercing(huller i ørerne). Dette indebærer at hullerne laves i begge ører samtidigt. Det går hurtigere, føles tryggere og er mere skånsomt for barnet. Vi forbeholder os retten til IKKE at gennemføre huller i ørerne, hvis der skulle opstå situationer, som gør at dette ikke føles trygt for begge parter.

VILKÅR:

Du er fyldt 18 år. Hvis dette ikke er tilfældet skal en værge godkende og underskive vilkårene.
Jeg/barnet er helt rask og har ikke nogle sygdomme, som bør afstå øre piercinger.
Blomdahl piercingsmykker er udviklede i samarbejde med hudlæger, så de passer til alle, selv dig som allerede har nikkelallergi. Du vælger mellem nøje udvalgt
medicinsk plastik( 0% nikkel) og ren titan. Yderbelægningen findes udelukkende på de områder af smykket, som ikke er i kontakt med huden. Piercing smykkerne er desuden designet med henblik på at opnå det bedste helingsresultat.


Medicinsk piercing fra Blomdahl bygger på moderne aseptisk teknik fra sundhedsvæsnet, hvilket indebærer, at produkter og metoder er udviklede, så der undgår spredning af infektioner ved selve piercingen. Du/I er dog selv medvidende om, at hullet/hullerne efter piercingprocessen er dit/jeres/værges ansvar.

Et nyt lavet hul/huller i ørerne er et lille sår. Derfor er det vigtigt at tage hånd om det under selve helingperioden, så der ikke opstår infektion. Ved at følge plejerådene minimerer du risikoen for infektion.

PLEJERÅD - VIGTIG INFORMATION

1. Rør aldrig ørerne med urene hænder.

2. Rengør dine nylavede Hul/huller i ørerne ( for-og bagside) grundigt både morgen og aften. Lad øreringene sidde i selv ved rengøring.
Anvend flydende sæbe og skyld grundigt med rindende vand når du er i bad eller vasker hår. Tør efter med en ren papirserviet eller vatpind.
Anden alternativ rengøring foregår med Blomdahl Piercing Aftercare rengøringsservietter, som er skånsomme mod din hud. Med disse kan du rengøre mellem øre og smykke/lås. Lad hullet/hullerne lufttørre. Anvend en ny serviet for hvert øre og ved hver rengøring. OBS! Rengør IKKE med sprit eller alkohol.

3. Sørg for, at der altid er rent, tørt og luftigt omkring det/de nylavede huller.

4. Dæk ørene, når du anvender hårspray, parfume, sminke, hårfarve m.m.

5. Vær ekstra forsigtig, når du tager tøj over hovedet, så øreringene ikke sidder fast i tøjet.

6. Vent med at bade i følgende, bassin, sø eller hav, så længe så muligt og undgå at have hovedet under vandet. Rengør som i punkt 2.

7. Efter ca. 6 uger ( brusk ca. 12 uger) Kan du bytte øreringene ud med andre øreringe.

Således fjerner man en piercingøreringene.
Vask hænder og ørene grundigt. Tag fat i smykkedelen på ørets forside. Tag samtidig fat i låsen på ørets bagside med den anden hånd. Vrik herefter låsen i en fast bevægelse frem og tilbage indtil det løsner sig. Tag forsigtigt piercingøreringen ud og sæt nye øreringe i.

8. Det tager op til et år inden hullet er helt fuldstændigt, så vær opmærksom på følgende:

Gå ikke uden øreringe da hullet/hullerne kan krympe og/eller vokse sammen igen.
Vær forsigtig, når du skifter øreringe. Eftersom den nydannede hud indeni hullet/hullerne er tynd og skrøbelig, har den let ved at blive beskadiget og der kan derfor let opstå infektion. Rengør derfor altid øreringene og dine hænder inden du skifter øreringe, og fortsat med at holde hullet/hullerne rene, tørt og luftigt. Hvis du anvender øreringe med lås, bør låsen IKKE trykkes tæt ind mod ørets bagside. Risikoen for at udvikle kontaktallergi er størst under det første år efter piercingen. Du bør derfor også være ekstra opmærksom i dit valg af øreringe. Vi anbefaler hudvenlige smykker fra Blomdahl, som du kan se på bagsiden af plejerådets bagside, som er i den brochure som du får udleveret når du/I bliver øre piercet.

VIGTIGT! Rødme, hævelse, smerte eller udslæt kan være tegn på infektion: Hvis hullet/hullerne er i den bløde del af øret/ørerne, des. i øreflippen, skal du tage øreringen/øreringene ud og vaske området. Hvis det ikke er blevet bedre dagen efter skal du tage kontakt til din læge. Hvis hullet/hullerne er i ørets bruksdel skal du tage øreringen/øreringene ud, vaske og tage kontakt til din læge med det samme.

Du kan se flere spørgsmål og svar ( FAQ) på Blomdahl egen side på www.blomdahl.dkPriser

Fodbehandlinger


Alm. Fodbehandling inkl.Journal optag kr. 375 (45 min.)
Behandlingen indeholder følgende: Afslappende Fodbad i nøje udvalgt fodsalt eller fyldende sæbe. beskæring af hård hud fjernes med skalpel. Efterfulgt at fin slibning. fjernelse af evt. ligtorne. klipning af tånegle og tilretning med fil. oprensning af negle falserne. Fjernelse af gammelt neglebånd. afsluttes med neglebånds olie og cremepleje som masserer let ind. varighed ca. 45 min.
375,-

Klippekort Fodbehandling.inkl.journaloptag ( Kun hvis du har et klippekort!.). (45 min.)
Har du købt et klippekort til fodbehandlinger er det denne her du skal vælge.Når du har et klippekort til 6 fodbehandlinger til 1800kr, betaler du kun 300kr pr. Fodbehandling. Klippekortet kan købes i klinikken eller online her på vores booking Behandlingen indeholder følgende: Afslappende Fodbad i nøje udvalgt fodsalt eller fyldende sæbe. beskæring af hård hud fjernes med skalpel. Efterfulgt at fin slibning. fjernelse af evt. ligtorne. klipning af tånegle og tilretning med fil. oprensning af negle falserne. Fjernelse af gammelt neglebånd. afsluttes med neglebånds olie og cremepleje som masserer let ind. varighed ca. 45 min.

Kombi Fodbehandling m/ CND shellac kr. 675 (75 min.)
Behandlingen indeholder følgende: Afslappende Fodbad i nøje udvalgt fodsalt eller fyldende sæbe. beskæring af hård hud fjernes med skalpel. Efterfulgt at fin slibning. fjernelse af evt. ligtorne. klipning af tånegle og tilretning med fil. oprensning af negle falserne. Fjernelse af gammelt neglebånd. Påførelse af valgfri CND shellac farve på tåneglene holder ca.- 6-8 uger.( hvis du behandler med CND Solar oil afsluttes med neglebånds olie og cremepleje som masserer let ind.
675,-

Kombi Fodbehandling m/ franske fusser kr.715 (90 min.)
Behandlingen indeholder følgende: Afslappende Fodbad i nøje udvalgt fodsalt eller fyldende sæbe. beskæring af hård hud fjernes med skalpel. Efterfulgt at fin slibning. fjernelse af evt. ligtorne. klipning af tånegle og tilretning med fil. oprensning af negle falserne. Fjernelse af gammelt neglebånd. Franske Fusser er hvide spidser på tåneglene, Denne behandling laver vi kun med Gele, da vi har vurderet at det holder bedst. ca. 6 - 8 afsluttes med negleolie og fodcreme, der masseres let ind
715,-

Deluxe fodbehandling m/parafin og scrub behandling Kr. 575 (75 min.)
Behandlingen indeholder følgende: Afslappende Fodbad i nøje udvalgt fodsalt eller fyldende sæbe. beskæring af hård hud fjernes med skalpel. Efterfulgt at fin slibning. fjernelse af evt. ligtorne. klipning af tånegle og tilretning med fil. oprensning af negle falserne. Fjernelse af gammelt neglebånd. Lækker scrub peeling hvorefter fødderne smøres ind i et tykt lag creme og sprayes med et jævnt lag paraffin,der gør at cremen trænger godt ind i huden. Afsluttes med let fod massage, neglebåndolie og cremepleje.
575,-

Opbygning af tånegl 110kr (30 min.)
Hvis du mangler noget eller en hel del af din eller flere tånegle, kan vi bygge dem op, så det ser helt natuligt ud. Pris for en tånegl er kun 110kr og holder i 6-8 uger, har du flere tå negle der skal bygges op ring for pris og info. på 29338485
110,-

Ligtorns behandling 1-3 stk.kr. 200 (30 min.)
Max. 3 ligtorne(ellers er det en hel fodbehandling).
200,-

Påsætning af 1. stk bøjle (30 min.)
255,-

Ansigtsbehandling


Badeanstaltens Ansigtbehandling kr.549 (60 min.)
• Hudanalyse • Afrens • Peeling i morgenfrue skrub med el ansigts børste der eksfolierer og renser din hud. • Dybderens ELLER ansigtsmassage • Maske der passer til din hudtype • Afsluttende med serum og creme Ansigtsbehandlingen bliver udført i Badeanstalten produkter som er dansk produceret og er fremstillet af simple, men udsøgte råvarer som f.eks. blødgørende vegetabilske olier, velduftende æteriske olier, urteudtræk, ler, havsalt, honning og selvfølgelig velegnet til veganere. Behandlings tid 50 min(afsætter 60min).
549,-

Negle


Nye opbyggede akrylnegle med skabelon forlængelse naturligt nude/natur look inkl.lille olie og fil.kr. 715 (90 min.)
Har du korte negle f.esk nedbidte eller ønsker du bare at de bliver længere er det denne behandling du skal vælge. Du skal dog være opmærksom på at det er negleteknikeren der vurdere længden på hvor lange de må blive mht, vælger du længere negle end det anbefalede er det på eget ansvar. Hvad der er sundt for din natur negle.BEMÆRK UDEN AFTAGNING!OBS! Ønskes der længere negle end anbefalet, som er en 1/4 del af din natur negls længde, er der et tillæg for ekstra længde +100 kr og garantien bortfalder.
715,-

Nye opbyggede akrylnegle med skabelon forlængelse og Shellac inkl.lille negle olie og fil) kr.990 (105 min.)
Har du korte negle f.esk nedbidte eller ønsker du bare at de bliver længere er det denne behandling du skal vælge. Du skal dog være opmærksom på at det er negleteknikeren der vurdere længden på hvor lange de må blive mht. Vælger du længere negle end det anbefalede, er det på eget ansvar.Hvad der er sundt for din natur negle.Afsluttes med heldækkende Shellac farve .BEMÆRK UDEN AFTAGNINGOBS! Ønskes der længere negle end anbefalet som er en 1/4 af neglens længde, er der et tillæg for ekstra længde +100 kr og garantien bortfalder.
990,-

Nye opbyggede akrylnegle med skabelon forlængelse Hvide el glimmer spidser inkl. lille olie og fil.Kr.770 (90 min.)
Har du korte negle f.esk nedbidte eller ønsker du bare at de bliver længere er det denne behandling du skal vælge. Du skal dog være opmærksom på at det er negleteknikeren der vurdere længden på hvor lange de må blive mht. Vælger du længere negle end det anbefalede, er det på eget ansvar..Afsluttes med heldækkende Shellac farve .BEMÆRK UDEN AFTAGNINGOBS! Ønskes der længere negle end anbefalet som er en 1/4 af negle der er sundt for din natur negle.Ønskes der ekstra lange er der et tillæg på 150. Vi anbefaler kun 1/4 længde af den naturneglens længde.BEMÆRK UDEN AFTAGNINGOBS! Ønskes der længere negle end anbefalet er der et tillæg for ekstra længde +100 kr og garantien bortfalder.
770,-

Forstærkning af egne negle m/akryl natur el.Hvide spidser med eller uden Aftagning kr. 660 (75 min.)
En forstærkning anvendes når dine egne natur negle enten flækker, flosser, er rillede, spalter eller knækker, når du forsøger at få dem lange eller du er neglebider.Så lægger man en forstærkning med akryl ,ovenpå dine egne negle.
660,-

Forstækning af egne negle m/ akryl glimmer/babyboomer med el.uden Aftagning kr.770 (90 min.)
En forstærkning anvendes når dine egne natur negle enten flækker, flosser, er rillede, spalter eller knækker, når du forsøger at få dem lange eller du er neglebider.Så lægger man en forstærkning med akryl ,ovenpå dine egne negle.
770,-

Forstærkning af egne negle m/akryl inkl. CND Shellac Aftagning kr. 935 (90 min.)
En forstærkning anvendes når dine egne natur negle enten flækker, flosser, er rillede, spalter eller knækker når du forsøger at få dem lange eller du er neglebider.Derefter lægges der en CND shellac ovenpå.PRISEN ER MED AFTAGNING! Bemærk hvis du ikke har noget materiale på når du kommer spare du 100 kr.
935,-

Backfill opfyldning m/akryl indenfor max.3 uger kr.385 (60 min.)
Backfill med akryl er en opfyldning der laves indenfor max. 3 uger dvs.14-20 dage, hvor nyt produkt kun lægges ved ud groningen . OBS! der må ikke være nogle løft på neglene.
385,-

Backfill opfyldning m/akryl indenfor max.3 uger . inkl.CND shellac kr.660 (75 min.)
Backfill: En lille opfyldning, hvor nyt Akryl kun lægges ved udgroningen. Laves inden for 3 uger .Dvs. 14-20 dage og der må ikke være nogle løft på neglene.Derefter lægges der en helfarve på med CND Shellac.
660,-

Manicure.på fingerne kr.195 (30 min.)
Afretning af neglebånd, formfilning af negle, fjernelse af gammel neglebånd, tilretning af neglebånd, blank poleres, oilers og afsluttes med neglebånd creme samt håndcreme
195,-

Enkelt ny negl på fingerne el. fødderne m/akryl kr.110 (30 min.)
Har du en negl der enten buler, er halvt væk, spalterflækker m.m så laver vi den gerne på på dine tæer el. fingere. Neglen bliver flot støbt med akryl så natur tro så muligt.
110,-

CND Shellac på fingerne med helfarve inkl.Manicure/UDEN aftagning kr.295 (45 min.)
Her lægges CND Shellac med en heldækkende farve på fingerne.Holdbarhed max 2 uger.hvis du behandler dem med CND Solar OIL). BEMÆRK UDEN AFTAGNING AF TIDLIGERE SHELLAC. Du kan i butikken købe produktet: CND Shellac Remover :til din næste behandling.
295,-

CND Shellac på fingerne med helfarve inkl.Manicure & Atagning kr.385 (60 min.)
Først fjerner vi det gamle Shellac. Så laver vi en manicure .Herefter lægges CND Shellac med en heldækkende farve på fingerne.Holdbarhed max.2 uger(hvis du behandler dem med CND Solar OIL). BEMÆRK MED AFTAGNING AF TIDLIGERE SHELLAC.
385,-

CND Shellac på fingerne med fransk kant inkl.Manicure/UDEN aftagning kr.355 (35 min.)
Her ligges der en hvid eller anden farve kant på spidserne og resten med naturlig farve.holdbarhed max. 2 uger (hvis du behandler dem med CND Solar OIL).
355,-

CND Shellac på fingerne med fransk kant inkl.Manicure/INKL: aftagning kr.445 (50 min.)
holdbarhed max. 2 uger
445,-

Franske Fusser med gele inkl. mini Pedicure/UDEN aftagning.kr.365 (45 min.)
Her starter vi med et dejligt fodbad, hvorefter vi fjerner gammelt neglebånd, tåneglene renses op og tå neglene kortes ned og files i form. Franske Fusser er hvide spidser på tåneglene, Denne behandling laver vi kun med Gele, da vi har vurderet at det holder bedst. ca. 6 - 8(hvis du behandler dem med CND Solar OIL). Behandlingen afsluttes med negleolie og fodcreme.BEMÆRK UDEN AFTAGNING AF GAMMELT MATERIALE!
365,-

Franske Fusser med gele inkl. mini Pedicure & Aftagning.kr.465 (45 min.)
Først fjerner vi det gamle gele/franske fusser.Derefter starter vi med et dejligt fodbad, hvorefter vi fjerner gammelt neglebånd, tåneglene renses op og tå neglene kortes ned og files i form.Herefter laver vi nye flotte franske russer med den hvide kant på tåneglene. Afsluttes med negleolie og fodcreme .Holdbarhed ca. 6 uger(hvis du behandler dem med CND Solar OIL).BEMÆRK MED AFTAGNING AF GAMMELT gele/franske fusser
465,-

CND shellac på tæerne helfarve. inkl. mini Pedicure/UDEN aftagning kr.325 (45 min.)
Her starter vi med et dejligt fodbad, hvorefter vi fjerner gammelt neglebånd, tåneglene renses op og tå neglene kortes ned og files i form.Herefter lægges der CND Shellac med 1 heldækkende farve på tåneglene. Afsluttes med negleolie og fodcreme .Holdbarhed ca. 6 uger, (hvis du behandler dem med CND Solar OIL).BEMÆRK UDEN AFTAGNING AF SHELLAC. Du kan i butikken købe produktet: CND Shellac Remover :til din næste behandling.
325,-

CND shellac på tæerne helfarve. inkl. mini Pedicure & Aftagning kr.415 (45 min.)
Først fjerner vi det gamle Shellac.Derefter starter vi med et dejligt fodbad, hvorefter vi fjerner gammelt neglebånd, tåneglene renses op og tå neglene kortes ned og files i form.Herefter lægges der CND Shellac med 1 heldækkende farve på tåneglene. Afsluttes med negleolie og fodcreme .Holdbarhed ca. 6 uger (hvis du behandler dem med CND Solar OIL). MED AFTAGNING AF GAMMELT SHELLAC.
415,-

Aftagning af negle materiale på fingerne inkl.Manicure uden ny behandling.kr.385 (30 min.)
Når du gerne vil have din CND shellac,Gele, akryl af og IKKE ønsker en ny behandling. inkl.manicure
385,-

Aftagning af almindeligt neglelak Kr.45 (10 min.)
Hvis du kommer med almindeligt negle lak som du ikke selv har taget af inden på begyndt behandling.
45,-

Bryn &Vipper


Lashlift inkl. farve af øverste vipper og bryn inkl.ret, og keratin kur Kr.575 (60 min.)
Et lash lift ( permanent vippe buk. ) giver dine egne vipper et super flot løft op ad så øjnene bliver mere åbne :-) Prisen er inkl. Keratin kur. Lash lift har stort set ingen negative konsekvenser i modsætning til mange andre vippebehandlinger, hvor man kan opleve et stort tab af vipper samt have svært ved at få dem til at sidde pænt og få renset dem fri af makeup. Den eneste ulempe er, at dine vipper kan blive lidt mere slidte på grund af farvningen & permenenten. Derfor råder vi dig til at pleje vipperne hver dag med en vippe-conditioner. Desuden må du hverken gå i bad, være i nærheden af damp, vaske vipperne eller bruge makeup på øjnene i de første 24 og helst 48 timer efter behandlingen. Du kan aldrig regne med at dit lash lift bliver ens hver gang du får det lavet, da dine vipper har en cyklus på 28 dage og ikke vokser ens ud eller på samme tid d.v.s, at hvis du kommer og nogle/ mange af dine vipper ikke er ret lange og er for korte til at blive bukket med de resterende vipper som er lange, vil bukket helt naturligt blive mindre. VIGTIGT! Du skal komme uden makeup på øjnene.
575,-

Lashlift inkl. farve af øverste vipper og keratin kur Kr.495 (45 min.)
Et lash lift ( permanent vippe buk. ) giver dine egne vipper et super flot løft op ad så øjnene bliver mere åbne :-) Prisen er inkl. Keratin kur. Lash lift har stort set ingen negative konsekvenser i modsætning til mange andre vippebehandlinger, hvor man kan opleve et stort tab af vipper samt have svært ved at få dem til at sidde pænt og få renset dem fri af makeup. Den eneste ulempe er, at dine vipper kan blive lidt mere slidte på grund af farvningen & permenenten. Derfor råder vi dig til at pleje vipperne hver dag med en vippe-conditioner. Desuden må du hverken gå i bad, være i nærheden af damp, vaske vipperne eller bruge makeup på øjnene i de første 24 og helst 48 timer efter behandlingen. Du kan aldrig regne med at dit lashlift bliver ens hver gang du får det lavet, da dine vipper har en cyklus på 28 dage og ikke vokser ens ud eller på samme tid d.v.s, at hvis du kommer og nogle/ mange af dine vipper ikke er ret lange og er for korte til at blive bukket med de resterende vipper som er lange, vil bukket helt naturligt blive mindre. VIGTIGT! Du skal komme uden makeup på øjnene.
495,-

Lash lift inkl.Keratin kur kr. 385 (45 min.)
Et lash lift ( permanent vippe buk. ) giver dine egne vipper et super flot løft op ad så øjnene bliver mere åbne :-) Prisen er inkl. Keratin kur. Lash lift har stort set ingen negative konsekvenser i modsætning til mange andre vippebehandlinger, hvor man kan opleve et stort tab af vipper samt have svært ved at få dem til at sidde pænt og få renset dem fri af makeup. Den eneste ulempe er, at dine vipper kan blive lidt mere slidte på grund af farvningen & permenenten. Derfor råder vi dig til at pleje vipperne hver dag med en vippe-conditioner. Desuden må du hverken gå i bad, være i nærheden af damp, vaske vipperne eller bruge makeup på øjnene i de første 24 og helst 48 timer efter behandlingen. Du kan aldrig regne med at dit lash lift bliver ens hver gang du får det lavet, da dine vipper har en cyklus på 28 dage og ikke vokser ens ud eller på samme tid d.v.s, at hvis du kommer og nogle/ mange af dine vipper ikke er ret lange og er for korte til at blive bukket med de resterende vipper som er lange, vil bukket helt naturligt blive mindre. VIGTIGT! Du skal komme uden makeup på øjnene.
385,-

Farve af bryn og vipper incl. retning med voks & pincet.Kr. 250 (30 min.)
VIGTIGT! Du skal komme uden makeup på øjnene.
250,-

Farve af bryn incl. retning med Voks & pincet kr.200 (30 min.)
200,-

Retning af bryn med Voks & pincet.kr.145 (30 min.)
145,-

Farve af Bryn kr.145 (25 min.)
145,-

Farve af vipper kr.125 (20 min.)
VIGTIGT! Du skal komme uden makeup på øjnene.
125,-

Voksbehandlinger


Brazilian eller Hollywood Voks (60 min.)
395,-

Hele ben + Brazil / Hollywood 695,00,- (105 min.)
695,-

Underben incl Hollywood/brazil 575,00,- (75 min.)
575,-

Voksning af to hele ben incl. bikini linie kr. 575 (90 min.)
Du skal som minimum har 3 mm hår før du kan vokses. Har du meget tør og eller ru hud er det vigtigt at din hud hele tiden får fugt og pleje, derud over anbefaler vi at du exfoliere huden 2 dage før og 2 dage efter din voksbehandling. Det nævnte er vigtigt for at du opnår det bedste voks resultat.Efter voksbehandling bliver huden smurt ind i afkølende gel eller en fugtigheds creme ved meget tør hud. Ønskes der TANGA voksning er det 50 kr. i prisen
575,-

Voksning af underben el. lår incl. knæ & bikini linie kr. 475 (60 min.)
Du skal som minimum har 3 mm hår før du kan vokses. Har du meget tør og eller ru hud er det vigtigt at din hud hele tiden får fugt og pleje, derud over anbefaler vi at du exfoliere huden 2 dage før og 2 dage efter din voksbehandling. Det nævnte er vigtigt for at du opnår det bedste voks resultat.Efter voksbehandling bliver huden smurt ind i afkølende gel eller en fugtigheds creme ved meget tør hud.
475,-

Voksning af bryst ELLER ryg på Mænd kr.300 (45 min.)
Du skal som minimum har 3 mm hår før du kan vokses. Har du meget tør og eller ru hud er det vigtigt at din hud hele tiden får fugt og pleje, derud over anbefaler vi at du exfoliere huden 2 dage før og 2 dage efter din voksbehandling. Det nævnte er vigtigt for at du opnår det bedste voks resultat.Efter voksbehandling bliver huden smurt ind i afkølende gel eller en fugtigheds creme ved meget tør hud.
300,-

Voksning af mave-bryst-ryg på Mænd kr.650 (75 min.)
Du skal som minimum har 3 mm hår før du kan vokses. Har du meget tør og eller ru hud er det vigtigt at din hud hele tiden får fugt og pleje, derud over anbefaler vi at du exfoliere huden 2 dage før og 2 dage efter din voksbehandling. Det nævnte er vigtigt for at du opnår det bedste voks resultat.Efter voksbehandling bliver huden smurt ind i afkølende gel eller en fugtigheds creme ved meget tør hud.
600,-

Voksning af to hele ben kr.395 (60 min.)
Du skal som minimum har 3 mm hår før du kan vokses. Har du meget tør og eller ru hud er det vigtigt at din hud hele tiden får fugt og pleje, derud over anbefaler vi at du exfoliere huden 2 dage før og 2 dage efter din voksbehandling. Det nævnte er vigtigt for at du opnår det bedste voks resultat.Efter voksbehandling bliver huden smurt ind i afkølende gel eller en fugtigheds creme ved meget tør hud.
395,-

Voksning af Underben incl. Knæ kr. 295 (55 min.)
Du skal som minimum har 3 mm hår før du kan vokses. Har du meget tør og eller ru hud er det vigtigt at din hud hele tiden får fugt og pleje, derud over anbefaler vi at du exfoliere huden 2 dage før og 2 dage efter din voksbehandling. Det nævnte er vigtigt for at du opnår det bedste voks resultat.Efter voksbehandling bliver huden smurt ind i afkølende gel eller en fugtigheds creme ved meget tør hud.
295,-

Voksning af Bikini linie kr. 250 (30 min.)
Du skal som minimum har 3 mm hår før du kan vokses. Har du meget tør og eller ru hud er det vigtigt at din hud hele tiden får fugt og pleje, derud over anbefaler vi at du exfoliere huden 2 dage før og 2 dage efter din voksbehandling. Det nævnte er vigtigt for at du opnår det bedste voks resultat.Efter voksbehandling bliver huden smurt ind i afkølende gel eller en fugtigheds creme ved meget tør hud.
250,-

Voksning af Armhuler Kr.150 (20 min.)
Du skal som minimum har 3 mm hår før du kan vokses. Har du meget tør og eller ru hud er det vigtigt at din hud hele tiden får fugt og pleje, derud over anbefaler vi at du exfoliere huden 2 dage før og 2 dage efter din voksbehandling. Det nævnte er vigtigt for at du opnår det bedste voks resultat.Efter voksbehandling bliver huden smurt ind i afkølende gel eller en fugtigheds creme ved meget tør hud.
150,-

Voksning af Næsebor kr. 150 (15 min.)
Vi vokser med verdens bedste voks Perron Rigot, hvor vi anvender med og uden indhold af harpisk
150,-

Voksning af 3 dele overlæbe, hage og kinder kr.300 (30 min.)
Her får du vokset både overlæbe, kinder og hage. Du skal som minimum har 3 mm hår før du kan vokses. Har du meget tør og eller ru hud er det vigtigt at din hud hele tiden får fugt og pleje, derud over anbefaler vi at du exfoliere huden 2 dage før og 2 dage efter din voksbehandling. Det nævnte er vigtigt for at du opnår det bedste voks resultat.Efter voksbehandling bliver huden smurt ind i afkølende gel eller en fugtigheds creme ved meget tør hud.
300,-

Voksning af enten hage el.overlæbe el.kinder pr. del kr.125 (20 min.)
Her får du lavet 1 af delene, du vælger selv. Du skal som minimum har 3 mm hår før du kan vokses. Har du meget tør og eller ru hud er det vigtigt at din hud hele tiden får fugt og pleje, derud over anbefaler vi at du exfoliere huden 2 dage før og 2 dage efter din voksbehandling. Det nævnte er vigtigt for at du opnår det bedste voks resultat.Efter voksbehandling bliver huden smurt ind i afkølende gel eller en fugtigheds creme ved meget tør hud.
125,-

Huller i ørerne


1 Hul i øret 199kr.inkl.renseservietter (20 min.)
VIL DU HAVE HULLER I ØRENE PÅ EN BÅDE TRYG OG SIKKER MÅDE? Så er du kommet til det rigtige sted. Hos House OF Nails har vi taget kursus vi Blomdahl, da det er præcis det som Blomdahl specialiserer sig i. Med sterile produkter, hygiejniske metoder og hudvenlige smykker sætter vi altid din hud og helbred i forreste række. For at tage ekstra hensyn til børnene har vi udviklet medicinsk dobbeltpiercing, så det går hurtigere uden at gå på kompromis med sikkerheden. ? DU SOM HAR BØRN SOM ØNSKER AT FÅ LAVET HULLER I ØRERNE? Ligegyldigt hvor meget de ønsker det, så sker det ofte at børn tøver med at få lavet et nyt hul efter det første hul. Derfor har vi udviklet medicinsk dobbeltpiercing. Dette indebærer at piercingen laves i begge ører samtidigt. Det går hurtigere, føles tryggere og er mere skånsomt for barnet.? ? VILKÅR: Du er fyldt 18 år. Hvis dette ikke er tilfældet skal en værge godkende og underskive vilkårene. Jeg/barnet er helt rask og har ikke nogle sygdomme, som bør afstå ørepiercinger. Blomdahl piercingsmykker er udviklede i samarbejde med hudlæger, så de passer til alle, selv dig som allerede har nikkelallergi. Du vælger mellem nøje udvalgt medicinsk plastik( 0% nikkel) og ren titan. Yderbelægningen findes udelukkende på de områder af smykket, som ikke er i kontakt med huden. Peircingsmykkerne er desuden designet med henblik på at opnå det bedste helingsresultat. ? Medicinsk piercing fra Blomdahl bygger på moderne aseptisk teknik fra sundhedsvæsnet, hvilket indebærer, at produkter og metoder er udviklede, så der undgår spredning af infektioner ved selve piercingen. Du/I er dog selv medvidende om, at hullet/hullerne efter piercingprocessen er dit/jeres/værges ansvar.Læs mere på www.houseofnails.dk
199,-

2 Huller i ørerne 349kr.inkl. Renseservietter (30 min.)
VIL DU HAVE HULLER I ØRENE PÅ EN BÅDE TRYG OG SIKKER MÅDE? Så er du kommet til det rigtige sted. Hos House OF Nails har vi taget kursus vi Blomdahl, da det er præcis det som Blomdahl specialiserer sig i. Med sterile produkter, hygiejniske metoder og hudvenlige smykker sætter vi altid din hud og helbred i forreste række. For at tage ekstra hensyn til børnene har vi udviklet medicinsk dobbeltpiercing, så det går hurtigere uden at gå på kompromis med sikkerheden. ? DU SOM HAR BØRN SOM ØNSKER AT FÅ LAVET HULLER I ØRERNE? Ligegyldigt hvor meget de ønsker det, så sker det ofte at børn tøver med at få lavet et nyt hul efter det første hul. Derfor har vi udviklet medicinsk dobbeltpiercing. Dette indebærer at piercingen laves i begge ører samtidigt. Det går hurtigere, føles tryggere og er mere skånsomt for barnet.? ? VILKÅR: Du er fyldt 18 år. Hvis dette ikke er tilfældet skal en værge godkende og underskive vilkårene. Jeg/barnet er helt rask og har ikke nogle sygdomme, som bør afstå ørepiercinger. Blomdahl piercingsmykker er udviklede i samarbejde med hudlæger, så de passer til alle, selv dig som allerede har nikkelallergi. Du vælger mellem nøje udvalgt medicinsk plastik( 0% nikkel) og ren titan. Yderbelægningen findes udelukkende på de områder af smykket, som ikke er i kontakt med huden. Peircingsmykkerne er desuden designet med henblik på at opnå det bedste helingsresultat. ? Medicinsk piercing fra Blomdahl bygger på moderne aseptisk teknik fra sundhedsvæsnet, hvilket indebærer, at produkter og metoder er udviklede, så der undgår spredning af infektioner ved selve piercingen. Du/I er dog selv medvidende om, at hullet/hullerne efter piercingprocessen er dit/jeres/værges ansvar.Læs mere på www.houseofnails.dk
349,-

Mie behandlinger


Alm. Fodbehandling inkl. journal optag kr. 375 (60 min.)
Behandlingen indeholder følgende: Afslappende Fodbad i nøje udvalgt fod salt eller fyldende sæbe. beskæring af hård hud fjernes med skalpel. Efterfulgt at fin slibning. fjernelse af evt. ligtorne. klipning af tånegle og tilretning med fil. oprensning af negle falserne. Fjernelse af gammelt neglebånd. afsluttes med neglebånds olie og cremepleje som masserer let ind. varighed ca. 45 min.
375,-

Klippekort Fodbehandling inkl.journal optag. ( Kun hvis du har et klippekort!.) (60 min.)
Har du købt et klippekort til fodbehandlinger er det denne her du skal vælge.Når du har et klippekort til 6 fodbehandlinger til 1800kr, betaler du kun 300kr pr. Fodbehandling. OBS!Klippekortet kan kun bruges til behandlinger som bliver udført i klinikken House OF Nails.kan købes i klinikken eller online her på vores booking . Behandlingen indeholder følgende: Afslappende Fodbad i nøje udvalgt fodsalt eller fyldende sæbe. beskæring af hård hud fjernes med skalpel. Efterfulgt at fin slibning. fjernelse af evt. ligtorne. klipning af tånegle og tilretning med fil. oprensning af negle falserne. Fjernelse af gammelt neglebånd. afsluttes med neglebånds olie og cremepleje som masserer let ind. varighed ca. 45 min.

Deluxe fodbehandling m/parafin og scrub behandling Kr. 575 (90 min.)
Behandlingen indeholder følgende: Afslappende Fodbad i nøje udvalgt fodsalt eller fyldende sæbe. beskæring af hård hud fjernes med skalpel. Efterfulgt at fin slibning. fjernelse af evt. ligtorne. klipning af tånegle og tilretning med fil. oprensning af negle falserne. Fjernelse af gammelt neglebånd. Lækker scrub peeling hvorefter fødderne smøres ind i et tykt lag creme og sprayes med et jævnt lag paraffin,der gør at cremen trænger godt ind i huden. Afsluttes med let fod massage, neglebåndolie og cremepleje.
575,-

Kombi Fodbehandling inkl. jounal optag m/ CND shellac kr. 675 (75 min.)
Behandlingen indeholder følgende: Afslappende Fodbad i nøje udvalgt fodsalt eller fyldende sæbe. beskæring af hård hud fjernes med skalpel. Efterfulgt at fin slibning. fjernelse af evt. ligtorne. klipning af tånegle og tilretning med fil. oprensning af negle falserne. Fjernelse af gammelt neglebånd. Påførelse af valgfri CND shellac farve på tåneglene holder ca.- 6-8 uger, hvis du anvender CND. solar oil .Afsluttes med neglebånds olie og cremepleje som masserer let ind.
675,-

Fodbehandling i dit eget hjem 0-10 Km fra klinikken kr. 395 (60 min.)
Du kan IKKE booke denne behandling online pga. planlægning, i stedet skal du ringe og bestille tid på 2933 8485. Prisen er kun hvis du bor i en radius 0-10 km fra House OF Nails Torvet 2A - 8464 Galten. Behandlingen indeholder følgende: Afslappende Fodbad i dejlig badesalt. beskæring af hård hud fjernes med skalpel. Efterfulgt at fin slibning. fjernelse af evt. ligtorne. klipning af tånegle og tilretning med fil. oprensning af negle falserne. Fjernelse af gammelt neglebånd. afsluttes med neglebånds olie og cremepleje som masserer let ind. varighed ca. 45 min.
385,-

Fodbehandling i dit eget hjem 10 - 20 Km fra klinikken kr. 455 (60 min.)
Du kan IKKE booke denne behandling online pga. planlægning, i stedet skal du ringe og bestille tid på 2933 8485. Vi kører ude behandlinger mandag og torsdag. Prisen er kun hvis du bor i en radius 10-20-km fra House OF Nails Torvet 2A - 8464 Galten. Behandlingen indeholder følgende: Afslappende Fodbad i dejlig badesalt beskæring af hård hud fjernes med skalpel. Efterfulgt at fin slibning. fjernelse af evt. ligtorne. klipning af tånegle og tilretning med fil. oprensning af negle falserne. Fjernelse af gammelt neglebånd. afsluttes med neglebånds olie og cremepleje som masserer let ind. varighed ca. 45 min.
455,-

Ligtorns behandling 1-3 stk.kr. 200 (30 min.)
Max. 3 ligtorne(ellers er det en hel fodbehandling).
200,-

Vorte behandling kr. 250 (30 min.)
250,-

Manicure på fingerne kr. 195 (30 min.)
Afretning af neglebånd, formfilning af negle, fjernelse af gammel neglebånd, tilretning af neglebånd, blank poleres, oilers og afsluttes med neglebånd creme samt håndcreme
195,-

CND Shellac på fingerne med helfarve inkl.Manicure/UDEN aftagning kr.295 (60 min.)
Her lægges CND Shellac med en heldækkende farve på fingerne.Holdbarhed max 2 uger.hvis du behandler dem med CND Solar OIL). BEMÆRK UDEN AFTAGNING AF TIDLIGERE SHELLAC. Du kan i butikken købe produktet: CND Shellac Remover :til din næste behandling.
295,-

CND Shellac på fingerne med helfarve inkl.Manicure & Atagning kr.385 (75 min.)
Først fjerner vi det gamle Shellac. Så laver vi en manicure .Herefter lægges CND Shellac med en heldækkende farve på fingerne.Holdbarhed max.2 uger(hvis du behandler dem med CND Solar OIL). BEMÆRK MED AFTAGNING AF TIDLIGERE SHELLAC.
385,-

CND shellac på tæerne helfarve. inkl. mini Pedicure/UDEN aftagning kr.325 (60 min.)
Her starter vi med et dejligt fodbad, hvorefter vi fjerner gammelt neglebånd, tåneglene renses op og tå neglene kortes ned og files i form.Herefter lægges der CND Shellac med 1 heldækkende farve på tåneglene. Afsluttes med negleolie og fodcreme .Holdbarhed ca. 6 uger, (hvis du behandler dem med CND Solar OIL).BEMÆRK UDEN AFTAGNING AF SHELLAC. Du kan i butikken købe produktet: CND Shellac Remover :til din næste behandling.
325,-

Aftagning af almindeligt neglelak Kr.45 (30 min.)
Hvis du kommer med almindeligt negle lak som du ikke selv har taget af inden på begyndt behandling.
45,-
 
Åbningstider


 
Mandag 08:00 - 14:00
Tirsdag 08:00 - 18:00
Onsdag 08:00 - 16:00
Torsdag 08:00 - 19:00
Fredag 08:00 - 14:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
 
 

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk